mouse

Windows 7 Logon Background Changer

Windows 7 Logon Background Changer adalah perisian sumber terbuka yang membolehkan anda menukar wallpaper skrin log masuk Windows 7 (juga dikenali sebagai "skrin welcome", "skrin login" atau LogonUI).

Ia bekerjasama dengan Windows 7 Home Basic, Home Premium, Profesional, Ultimate, Enterprise dan Starter, x86 atau x64 (32 atau 64-bit). Ia juga berfungsi pada Windows Server 2008 R2 ..

Dalam nota sampingan, program kecil ini adalah berasaskan WPF, demo yang bagus teknikal Windows Presentation Foundation keupayaan untuk mereka yang berminat dalam WPF. Ia memerlukan GPU yang layak untuk animasi 3D berjalan lancar.

Apa yang ia buat?

Ia Tidak menukar mana-mana sistem fail, dan program itu sendiri Mana-mana pengguna komputer kemudian akan mampu untuk mengubah Windows 7 logon skrin wallpaper. Anda juga boleh menghalang pengguna daripada mampu untuk menukar wallpaper skrin log masuk jika anda tidak mahu mereka mampu untuk mengubah suai tanpa hak pentadbir (pilihan boleh didapati dengan klik pada butang "Settings").
Ia mewujudkan beberapa fail JPEG yang berdasarkan imej yang anda mahu meletakkan sebagai wallpaper untuk skrin login Windows 7..

Download Windows 7 Logon Background Changer

Categories:
Comments
0 Comments

0 komentar:

Posting Komentar

 

Feedjit

Featured Posts